Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Nogueras: “La carta de Junqueras és incompatible amb l’acord signat entre ERC i Junts”

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha avisat que la carta de Junqueras en què sosté que la via unilateral no és “viable ni desitjable” és “incompatible” amb el pacte de Govern signat per ERC i Junts. “L’acord és incompatible amb la renúncia a la via unilateral”, ha insistit Nogueras en una entrevista a Ràdio 4 i La 2, en què ha posat de relleu que el document “diu clarament que no es descarta cap via”. Per Nogueras, renunciar a la unilateralitat és renunciar a l’Estat propi: “Que m’expliquin com es pot fer la independència si no és unilateralment quan al davant tens l’Estat espanyol”, ha conclòs.

“Sobta que els discursos en campanya siguin uns, llavors siguin uns altres… Jo crec que hem de mantenir una coherència sobretot per mantenir la credibilitat”, ha declarat la diputada de Junts al Congrés. Nogueras també ha afirmat que és “obvi” que ni Unidas Podemos ni el PSOE “ajudaran a fer la independència”, per la qual cosa ERC ha de debatre internament sobre l’estratègia que vol seguir.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut