Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Nogueras insta els còmplices de la “injustícia i abusos” de la cúpula judicial a “actuar amb responsabilitat”

Denuncia que la cúpula judicial espanyola, per "omissió o acció", ha participat de les vulneracions democràtiques contra l'independentisme

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, s’ha mostrat contundent contra la cúpula judicial espanyola, després de les informacions revelades aquesta setmana sobre l’‘Operació Catalunya’, que confirmen la connivència de la justícia amb els objectius partidistes del PP. Aprofitant la visita a la Fira de l’Oli de les Borges Blanques, Nogueras ha situat els membres de la cúpula judicial espanyola com els “màxims responsables” de la situació sociopolítica que “pateix” Catalunya des de fa dècades, i que s’ha anat agreujant amb múltiples vulneracions democràtiques.

Nogueras ha afirmat que la cúpula judicial espanyola, per “omissió o acció”, ha comès greus vulneracions democràtiques. un fet que “és una realitat que ni el mateix govern espanyol pot obviar i, per tant, reclamem que s’actuï”. Així, la portaveu de JUnts ha exigit que “tots els que han avalat la injustícia i abusos perpetrats per part de la cúpula judicial actuïn per responsabilitat”.

Publicitat

D’altra banda, Nogueras ha apuntat que creu que encara “hi ha marge” per a negociar les esmenes a la llei d’amnistia, la qual es debatrà al Congrés dels Diputats espanyol el pròxim 30 de gener. Tant Junts com ERC van presentar les esmenes per separat, i el PSOE va tancar la porta a les que buscaven blindar els encausats pels CDR i el Tsunami Democràtic, represaliats que l’Audiència Nacional vol impedir que siguin amnistiats.

Et pot interessar  Aragonès critica que Junts faci "crides a la unitat 3 dies abans de la campanya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut