Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Nogueras insisteix que Junts “no regalarà ni un sol vot” a Sánchez per evitar un govern de PP i Vox

Nogueras ha celebrat que ERC "torni un altre cop a defensar Catalunya" i ha apuntat que estan tornant "d'allà on van marxar"

|

- Publicitat -

La candidata de Junts per Barcelona, Míriam Nogueras, reafirma la postura del seu partit i assegura que Junts “no regalarà ni un sol vot” a una hipotètica investidura de Pedro Sánchez per evitar un govern de PP i Vox, a la vegada que també ha deixat clar que votarà ‘no’ a una hipotètica investidura de Núñez Feijóo. Nogueras s’ha mostrat contundent en una entrevista a RTVE, durant la qual també ha detallat les condicions que la seva formació imposarà si, finalment, decideixen investir Sánchez.

Nogueras ha insistit en la postura del seu partit respecte a la hipotètica investidura de Sánchez. Recordant els múltiples menyspreus i mentides que el cap de l’executiu espanyol ha tingut vers l’independentisme català, la candidata ha reblat que “pels interessos de Catalunya” és el mateix que governi el PSOE o el PP. La candidata també ha tingut paraules de crítica cap a ERC i el Govern de Catalunya, tot apuntant que està “acomplexat davant Madrid” i que des de Junts s’han sentit “sols” en la defensa de Catalunya, perquè diu que ERC ha “escollit les esquerres espanyoles en comptes de defensar Catalunya”.

Publicitat

Tanmateix, la candidata ha apuntat que “alguna cosa s’està movent” després dels resultats de les eleccions del 28-M, i ha posat d’exemples els pactes entre Junts i ERC a Barcelona i a Sant Cugat, tot i que reconeix que “tots els partits independentistes hem de fer una reflexió i hem de fer autocrítica”. Així, Nogueras ha celebrat que ERC “torni un altre cop a defensar Catalunya” i ha apuntat que estan tornant “d’allà on van marxar”.

Sobre les condicions que posarà el seu partit a una hipotètica investidura de Sánchez, Nogueras ha respost que “es paga per avançat” i que no permetran que “es prengui el pèl” a Catalunya. Així, ha garantit que “en cap cas” Junts facilitarà un candidat de dretes a la presidència del govern espanyol. “No es pot dir que Junts no negocia. Negocia i negocia millor que els altres”, ha defensat per després argumentar que “no s’ha de cedir”. “La pilota està a la teulada del senyor Sánchez” ha reblat.

Et pot interessar  La Moncloa veu a la baixa el "suflé" de Puigdemont i confia a retenir ERC i Junts a canvi d'almoines
Publicitat

Opinió

Minut a Minut