Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Nogueras, després de l’aprovació de l’amnistia al Congrés: “Això no és un punt final. Continuem”

La portaveu de Junts celebra "els fruits de treballar plegats" i defensa que ara podran "fer política d'igual a igual"

|

- Publicitat -

“Això no és un punt final; continuem”. Aquest és el missatge que ha enviat aquest dijous la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, després que la cambra baixa espanyola hagi aprovat el dictamen de la llei d’amnistia, que ha passat al Senat. “Ara sí que podrem fer política d’igual a igual, i el nostre objectiu continua sent la independència del nostre país”, ha reiterat en una atenció als mitjans de comunicació, on ha subratllat que el referèndum està inclòs a l’acord d’investidura amb el PSOE. Dit això, Nogueras ha celebrat “els fruits de treballar plegats” amb ERC en la negociació d’aquesta norma, “posant per davant el país i aparcant les sigles” dels partits.

Com ha fet el seu grup durant el debat, Míriam Nogueras ha insistit que el dictamen sotmès a votació el 30 de gener era insuficient i que el que s’ha aprovat avui “recull tota la resta” d’independentistes “que es mereixen aquesta amnistia”. En aquest sentit, ha defensat que “aguantar la posició, ser coherents, prioritzar el país i no caure en agradar als d’aquí, té resultats”.

Publicitat

Preguntada per la possible candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions catalanes del 12-M, la portaveu de Junts s’ha limitat a dir que “quan el president Puigdemont hagi de dir alguna cosa, la dirà”. Sí que ha descartat, però, que ella es postuli per encapçalar la candidatura.

Et pot interessar  Junts "intensifica" la feina "feta" a Ponent, l'Alt Pirineu i Aran amb més de 300 actes durant la campanya per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut