Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Nogueras critica que el PSOE només “prometi diners a Catalunya” quan hi ha eleccions

"Quan es tracta de Catalunya el PSOE incompleix i la seva sucursal catalana calla i acata" denuncia la portaveu de Junts

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha afirmat aquest dimecres que no es pot confiar en un govern espanyol que només “promet diners a Catalunya” quan hi ha eleccions al Parlament com el 12-M. “Si això tan injust i insultant pot canviar és perquè Junts i el president Puigdemont hem aguantat la posició quan més difícil era”, ha dit a la cambra baixa. “Quan es tracta de Catalunya el PSOE incompleix i la seva sucursal catalana calla i acata, i entre tots continuen alimentant el forat negre de Madrid”, ha agregat en un discurs on també ha comparat Rússia amb Espanya en l’exercici de la “persecució política” o el mal ús de l’estat de dret.

“Les evidències de desviació de poder, mal ús de l’estat de dret o de persecució política són tan clares allà com aquí i si no comencen a explicar clar tot el que està passant aquí, tot el que ha passat, podria passar que al final que aquest ja no sigui el problema d’uns catalans, sinó de tots els demòcrates”, ha remarcat dirigint-se a Sánchez. “No poden continuar posant-se de perfil davant els jutges que prevariquen”, ha conclòs.

Et pot interessar  La militància de Junts ratifica Comín com a candidat a les eleccions europees del 9-J
Publicitat

Opinió

Minut a Minut