Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Nogueras conclou que Sánchez “acaba fent el mateix que totes les dretes” amb Catalunya

La candidata de JxCat acusa l’Estat d’identificar independentistes amb potencials terroristes

|

- Publicitat -

La cap de llista de JxCat al Congrés, Míriam Nogueras, ha denunciat aquest dissabte que Pedro Sánchez “acaba fent el mateix que totes les dretes” amb Catalunya. En declaracions a Vilassar de Mar per denunciar la desinversió en Rodalies, Nogueras ha acusat l’Estat d’identificar independentistes amb potencials terroristes en una informació que ha passat a la Interpol. Tot això, ha continuat, “mentre va passejant-se per Europa amb un discurs conciliador”. “Des de l’estat espanyol, governi qui governi s’intenta espanyolitzar Catalunya”, ha conclòs.

“Quan es tracta de Catalunya, el senyor Pedro Sánchez acaba fent el mateix que totes les dretes: no pagar i no respectar persones que no pensem com ells i dir que som potencials terroristes”, ha resumit la cap de llista de JxCat.

Publicitat

També s’ha referit a una informació aportada per Plataforma per la Llengua, que assegura que el consell de la UE ha reconegut que el govern espanyol mai ha demanat que el català pugui ser llengua oficial. “El govern espanyol menteix governi qui governi i estem aquí per dir que ja n’hi ha prou”, ha assegurat.

En la seva visita, Nogueras ha reiterat algunes xifres que posen de manifest el “balanç terrorífic” de l’Estat respecte a la seva inversió a Catalunya en matèria de Rodalies, i ha indicat que de cada 100 euros en els últims anys només se n’han gastat 24, pels 153 de Madrid. “No és una anècdota, és permanent i constant i és un problema de tot Catalunya”, s’ha queixat.

Et pot interessar  Nogueras critica que el PSOE només "prometi diners a Catalunya" quan hi ha eleccions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut