Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Nogueras apunta al PSOE per l’Operació Catalunya: “Saben que no només la protagonitza el PP”

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, no s’ha tallat ni un pèl a l’hora d’assenyalar que l’Operació Catalunya, l’entramat que durant anys va utilitzar administracions, cossos i forces de l’Estat per tombar i deslegitimar l’independentisme, també esquitxa el PSOE. Nogueras ho ha expressat durant la sessió de control d’aquest dimecres, 15 de març, al Congrés dels Diputats, durant la qual també ha retret als socialistes no haver rendit comptes davant de l’Eurocambra i del Parlament per l’espionatge amb Pegasus a polítics i activistes del moviment independentista.

“Saben molt bé que [l’Operació Catalunya] no només la protagonitza el PP”, encara que els socialistes “s’esforcin molt” perquè sembli que és així, ha reblat Nogueras. “El temps sempre ens acaba donant la raó”, ha insistit la diputada de Junts, que tot seguit ha acusat el govern espanyol de vulnerar els drets humans. “Han vulnerat els de polítics i ciutadans catalans”, ha argumentat.

Publicitat

La portaveu de Junts al congrés també ha retret a l’executiu de Pedro Sánchez la manca d’explicacions sobre l’espionatge amb Pegasus. “Han preferit el circ de la ultradreta a complir la seva obligació de rendir comptes davant de l’Eurocambra i del Parlament”, ha lamentat.

Nogueras ha preguntat al ministre de Presidència, Félix Bolaños, si coneixia “els informes de Pegasus que elaborava el CNI”, pregunta a la qual el ministre a replicat que Junts “continua en l’any 2017”. “No cregui que això els fa ser eternament joves. Són el passat”, ha defensat. El titular de Presidència ha criticat que Junts “voti sistemàticament en contra de tot” i els ha demanat que “posin el rellotge en hora” perquè “s’han quedat molt vells”. “Tornin a la Catalunya del futur”, ha instat.

Et pot interessar  La fiscalia demana arxivar la causa contra l'exdirectora del CNI per l'espionatge a Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut