Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

No els cal dissimular: L’extrema dreta participarà en l’escola d’estiu de Societat Civil per a parlar de democràcia

L’objectiu de l’entitat constitucionalista és que PSC, Cs, PP i Vox debatin propostes “que permetin recuperar un espai públic de tots a Catalunya”

Redacció 06/07/2022
El portaveu de Vox al Parlament, Juan Garriga

L’entitat unionista Societat Civil Catalana (SCC) reunirà els partits espanyolistes en la seva escola d’estiu que realitza des de fa tres temporades, enguany sota el lema “La neutralitat institucional, base de la democràcia”.

La trobada es durà a terme el pròxim 8 i 9 de juliol i hi participaran líders del PSC, Salvador Illa; PP, Alejandro Fernández; Cs, Carlos Carrizosa, el portaveu adjunt del mateix partit al Congrés dels Diputats juntament amb Edmundo Bal i Vox, Juan Garriga. L’objectiu de l’entitat constitucionalista és que tots ells debatin propostes “que permetin recuperar un espai públic de tots a Catalunya”.

A més, cal recordar que l’eurodiputat de Vox Jorge Buxadé, és soci fundador de SCC. D’altra banda, també cal tenir en compte que l’any 2017, pocs dies després de l’1 d’octubre, Salvador Illa va ser el màxim representant del PSC en una manifestació espanyolista convocada per Societat Civil Catalana a Barcelona on es reclamava la unitat d’Espanya.

Les xarxes socials s’han desbordat de crítiques per aquesta trobada, aquests són alguna de les piulades més rellevants: