Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Ni referèndum, ni autogovern: El Gobierno segueix deixant passar el temps sense atendre Catalunya

|

- Publicitat -

Els recents canvis en l’executiu “més progressista” de Pedro Sánchez demostren una vegada més la necessitat imperiosa del Gobierno per ajornar el diàleg amb Catalunya argumentant males excuses. Aquest dimarts, un article d’El País augura que la comissió bilateral que vol mantenir Espanya amb el Govern de la Generalitat podria ajornar-se fins al setembre, quan estava prevista per aquest mateix juliol, i entre la pandèmia les diferents eleccions i estratègies electorals no s’ha tornat a reunir des de l’agost del 2018.

En aquest sentit, el tertulià i periodista Antonio Baños s’ha mostrat contundent en una piulada que defineix molt bé l’actitud actual del Gobierno: “Són uns dropos mandrosos!”, ha etzibat, sumant-se així a la crítica de l’immobilisme del Gobierno de Sánchez que també ha criticat aquest mateix dimarts el president Puigdemont.

Publicitat

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut