Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Ni la premsa espanyola es posa d’acord amb el ‘Catalangate’: Contradiccions sobre la culpabilitat del CNI

|

- Publicitat -

Després de l’escàndol sense precedents de l’espionatge a l’independentisme realitzat per l’estat espanyol, el desconcert dins l’unionisme es fa cada cop més gran. Diverses fonts ja han revelat que, definitivament, el CNI va ser el responsable de l’espionatge, i fins i tot ho ha admès.

Però on es nota més aquest desconcert és a la premsa espanyola, que ja s’ha contradit en algunes ocasions, però representants independentistes no han trigat a fer-ho córrer. Mentre que El País apunta directament al CNI, altres diaris com El Español assegura que el Centre Nacional d’Intel·ligència no ha fet res.

Publicitat

En aquest sentit, el president exiliat Carles Puigdemont parla de “cacofonia” a la premsa, mentre que el seu advocat, Gonzalo Boye, proposa irònicament que “potser l’única manera d’aclarir això és una investigació efectiva”. D’altra banda, Albano-Dante Fachín ho descriu com “una guerra per espolsar-se les puces”, i torna a criticar els líders polítics independentistes pel seu immobilisme malgrat tot: “En lloc de fer explotar les contradiccions de l’Estat, ens venen el ‘mal menor’ del PSOE”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut