Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Navarcles força la dimissió d’una regidora de la CUP: “Les meves iniciatives han topat amb un mur”

|

- Publicitat -

L’exregidora de la CUP de Navarcles, Ylènia Morros, ha dit “prou” aquest diumenge i ha presentat la seva dimissió com a membre del govern municipal després que aquest cap de setmana no permetés que un monologuista actués “fent bromes sobre la diversitat sexual i de gènere”. Morros considera que aquest tipus d’humor podria ofendre alguns col·lectius, i la seva decisió va desembocar en pressions per part de membres de l’Ajuntament, així com de part del poble de Navarcles.

En un comunicat que ha compartit l’exregidora a Twitter, explica que la polèmica del monòleg només ha estat “la gota que ha fet vessar el vas”, i assegura que el govern mai li ha donat suport per fer-la “partícip de les decisions polítiques”. De fet, remarca que és tot just al contrari: “La gran majoria d’iniciatives que he intentat tirar endavant han topat amb un mur i amb un menyspreu personal i polític”.

Publicitat

Així de caòtic ha definit Ylènia Morros el govern de Navarcles, del qual afirma que “no és el que es mereix” la gent. “Baixo d’aquest carro decebuda i trista”, conclou l’exregidora.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut