Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Navarcles força la dimissió d’una regidora de la CUP: “Les meves iniciatives han topat amb un mur”

L’exregidora explica que “la gota que ha vessat el vas” han estat les presions que ha rebut per no permetre un monòleg que feia bromes sobre diversitat sexual i de gènere

Redacció
Redacció 15/08/2021
Pla mitjà dels dos regidors de la CUP cridats a declarar a les portes dels Jutjats de Figueres aquest divendres 27 de novembre de 2020. (Horitzontal)

L’exregidora de la CUP de Navarcles, Ylènia Morros, ha dit “prou” aquest diumenge i ha presentat la seva dimissió com a membre del govern municipal després que aquest cap de setmana no permetés que un monologuista actués “fent bromes sobre la diversitat sexual i de gènere”. Morros considera que aquest tipus d’humor podria ofendre alguns col·lectius, i la seva decisió va desembocar en pressions per part de membres de l’Ajuntament, així com de part del poble de Navarcles.

En un comunicat que ha compartit l’exregidora a Twitter, explica que la polèmica del monòleg només ha estat “la gota que ha fet vessar el vas”, i assegura que el govern mai li ha donat suport per fer-la “partícip de les decisions polítiques”. De fet, remarca que és tot just al contrari: “La gran majoria d’iniciatives que he intentat tirar endavant han topat amb un mur i amb un menyspreu personal i polític”.

Així de caòtic ha definit Ylènia Morros el govern de Navarcles, del qual afirma que “no és el que es mereix” la gent. “Baixo d’aquest carro decebuda i trista”, conclou l’exregidora.