Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Vox s’afanya a presentar un recurs al Constitucional, després que la fiscalia catalana li tanqués la porta als nassos

|

- Publicitat -

EL Tribunal Constitucional admet a tràmit el recurs que Vox ha presentat per seguir amb la persecució dels polítics independentistes. Els ultradretans s’han oposat a la política d’acció exterior del Govern de Puigdemont, que va portar al Tribunal de Cuentas a exigir un aval de 5,4 milions d’euros, que l’Institut Català de Finances va avalar.

El líder de Vox ha explicat que vol acabar amb “una etapa nefasta liderada pel separatisme”. Així ha assegurat que seguirà amb la persecució a l’independentisme. El partit nostàlgic no ha donat el seu braç a tòrcer, després que la fiscalia catalana s’oposés a admetre a tràmit la petició de Vox i, en veure que no podria actuar per aquesta via ha iniciat una altra disputa jurídica al Constitucional.

Publicitat

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ja va exposar que el Fons Complementari de Riscs que va presentar amb 10 milions d’euros té l’objectiu de “protegir tots els servidors públics”. Sembla que hi hagi un mecanisme que protegeixi els servidors públics no és del grat dels “naftalinós” grupuscle de nostàlgics, que han iniciat una cursa repressiva contra l’independentisme. Es tracta doncs d’una acció, que ja no sorprèn, precisament perquè els ultradretans ens tenen acostumats als seus discursos de milhomes més fanfarró del barri.

Et pot interessar  El PSC lidera la intenció de vot entre els més joves, seguit de Junts, ERC i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut