Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Un perit mèdic desmunta el relat de les acusacions sobre les contusions dels policies

|

- Publicitat -

Les defenses han cridat com a perits mèdics a Xavier Crusí i Ferran Caballero per a parlar de les lesions i contusions dels policies espanyols durant la seva intervenció durant l’1-O.

Els dos metges, experts en patologia traumàtica, han explicat que les contusions que presentaven els policies no tenien per què ser necessàriament fruit d’agressions i han posat dos exemples que han desmuntat el relat de les acusacions.

Publicitat

Per una banda, un policia es va lesionar quan li a caure una porta metàl·lica que “va rebentar” segons el perit. D’altra banda, un altre es va fer mal en trencar una finestra de vidre. Han analitzat 101 casos de policies i han recordat que cap d’ells va haver d’anar a l’Hospital.

El Fiscal Zaragoza, visiblement nerviós, ha volgut assegurar que les lesions provenen d’agressions i els perits l’han desacreditat amb un senzill exemple: “vostè pot anar pel carrer mirant el mòbil i rebre un cop. Això és una contusió que no ve d’una agressió”. Aquí el brillant moment:

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut