Dissabte, 8 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

[Vídeo] Un periodista de la caverna diu que hi hauria dos “traïdors” entre els CDRs detinguts

De les 9 detencions, 7 ara són presoners polítics i 2 van quedar en llibertat sense ni anar a Madrid

Redacció 30/09/2019

Un dels periodistes que millor exemplifiquen la caverna mediàtica espanyola, Carlos Quílez, s’està convertint en un col·laborador habitual del programa ‘Tot es mou’ de les tardes de TV3.

El tertulià ha assegurat avui, tot parlant de l’operació de repressió anomenada ‘Judas’ perpetrada per l’Audiència Nacional i la Guardia Civil contra els independentistes innocents, que “diuen des de Madrid, fonts oficioses” que hi podria haver un o dos “testimonis protegits” en les detencions dels 9 CDRs de la setmana passada.

Fins i tot, Quílez usa la paraula “traïdors” per a definir aquells que, suposadament, “van donar operacions, dades i noms a la Guardia Civil fa més d’un any”. Segons el periodista, aquesta seria l’espurna que ha fet que s’encengués la metxa de l’operació. Però més que traïdor, els testimonis protegits podrien tractar-se d’infiltrats per part dels cossos de seguretat espanyols per a tenir la coartada d’uns possibles actes terroristes que mai han existit ni pretenien dur-se a terme.