Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Un periodista de la caverna diu que hi hauria dos “traïdors” entre els CDRs detinguts

|

- Publicitat -

Un dels periodistes que millor exemplifiquen la caverna mediàtica espanyola, Carlos Quílez, s’està convertint en un col·laborador habitual del programa ‘Tot es mou’ de les tardes de TV3.

El tertulià ha assegurat avui, tot parlant de l’operació de repressió anomenada ‘Judas’ perpetrada per l’Audiència Nacional i la Guardia Civil contra els independentistes innocents, que “diuen des de Madrid, fonts oficioses” que hi podria haver un o dos “testimonis protegits” en les detencions dels 9 CDRs de la setmana passada.

Publicitat

Fins i tot, Quílez usa la paraula “traïdors” per a definir aquells que, suposadament, “van donar operacions, dades i noms a la Guardia Civil fa més d’un any”. Segons el periodista, aquesta seria l’espurna que ha fet que s’encengués la metxa de l’operació. Però més que traïdor, els testimonis protegits podrien tractar-se d’infiltrats per part dels cossos de seguretat espanyols per a tenir la coartada d’uns possibles actes terroristes que mai han existit ni pretenien dur-se a terme.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut