Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Totes les vacil·lades de Forn al fiscal Cadena

Atenció a aquests 4 moments brillants del conseller legítim enfrontant-se a l'Estat

|

- Publicitat -

El conseller legítim, ara pres polític en mans de l’Estat espanyol, Quim Forn, ha estat el segon a declarar avui després que ho hagi fet el vicepresident legítim Oriol Junqueras. A diferència del líder d’ERC, Forn ha optat per a contestar les preguntes del Fiscal de l’Estat i de l’advocada de l’Estat, però no de l’acusació particular en mas de Vox.

Alguns han interpretat la jugada per a defensar el paper dels Mossos i la figura que va desenvolupar el Major Josep Lluís Trapero. Malgrat estar en presó preventiva i no poder-se preparar la defensa amb garanties i haver tingut alguns moments dubitatius davant les insistents i punyents preguntes, Forn ha deixat grans moments que han evidenciat les acusacions. Tal com us explicàvem a primera hora de la tarda, l’advocada de l’Estat ha demostrat un baix nivell i tant Forn com la seva defensa i, fins i tot, el jutge del TS Manuel Marchena han evidenciat les seves faltes.

Publicitat

Però durant l’interrogatori del fiscal Fidel Cadena, Quim Forn ens ha deixat grans moments, alguns recollits en aquest vídeo: quan ha vacil·lat al Fiscal parlant sobre la seva detenció l’any 1984 per portar una senyera a l’Estadi Olímpic, quan ha fet broma sobre el seu telèfon punxat, quan els membres del Govern cessats van votar o sobre les trucades que va fer a Jordi Sànchez el 20-S del 2017. Aquí el resum:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut