Divendres, 20 de maig de 2022 - Edició 1394
La República

[Vídeo] Talegón sospita que una mà negre unionista podria estar darrere de la cancel·lació del MWC

Fa memòria de les pressions de Madrid per endur-se el Congrés i recorda que a Catalunya no hi ha hagut cap cas de coronavirus

Gerard Sesé 13/02/2020
La periodista Bea Talegón intervé en el Dia de la Premsa Comarcal 2019, de l'ACPC, aquest divendres 13 de desembre de 2019 (HORITZONTAL)

La periodista Bea Talegón ha participat avui al programa de les tardes de TV3, el ‘Tot es mou’, on ha opinat sobre els possibles motius de la cancel·lació del Mobile World Congress a Barcelona, anunciada ahir a la tarda.

Talegón es pregunta si “ja es pot parlar de Boicot”, ja que recorda que a Barcelona i Catalunya no hi ha hagut cap cas positiu de coronavirus. A més, també considera que els motius de les empreses per a retirar-se de la participació “és una estampida absurda sense cap tippus de justificació”.

La periodista considera que “és bastant descarat que només es cancel·li a Barcelona” sospita que “comença a semblar un boicot” després que el Gobierno “tampoc creu que es tracti d’una qüestió de salut pública”.

A més, recorda les declaracions de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que va assegurar que “costi el que costi” portaria el Mobile a Madrid.