Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Rufián recorda a Jxcat que l’alcalde de Sant Andreu de la Barca governa la DIBA amb ells

|

- Publicitat -

La decisió amb clara finalitat política de l’alcalde de Sant Andreu de la Barca de declarar persona non grata la consellera de Salut Alba Vergès, ha arribat avui al Congreso de la mà del diputat i líder d’ERC a Madrid, Gabriel Rufian.

El republicà volia saber l’opinió del ministre de Sanitat espanyol, Salvador Illa, de la decisió del seu company de files del PSC, el batlle Manuel Enric Llorca Ibáñez.

Publicitat

Però la pregunta ha tingut un gir inesperat al final. Rufián ha recordat (i amb raó) que l’alcalde del municipi del Baix Llobregat és també diputat delegat de Salut Pública i Consum a la Diputació de Barcelona, ens públic que governa el PSC amb JxCat.

Rufian, llavors, ha aprofitat la seva intervenció per a penjar-la en vídeo al seu perfil de Twitter acompanyant-la d’aquesta reflexió: “2019.07.08. JxCat li dóna la 3a institució de Catalunya (Diputació de Barcelona) al PSC perquè no la presideixi Esquerra. Avui un dels seus diputats (i alcalde de PSC) declara persona non grata a la consellera Alba Vergés. Si aquest pacte ja era vergonyosa, avui és ja insostenible”.

Et pot interessar  Albiach situa el PSC i ERC com a "principals aliats" d'un "govern progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut