Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

[Vídeo] Roger Herédia queda retratat quan intenta fer-se el feminista a TV3

|

- Publicitat -

Aquest diumenge 8 de març és el Dia internacional de les Dones. Per aquestes dates, els mitjans de comunicació intenten conscienciar la població de les desigualtats que encara afecten de ple la nostra societat i que encara queda molta feina per assolir una igualtat absoluta entre homes i dones.

És per això que al programa de les tardes de TV3, el ‘Tot es mou’, avui la tertúlia versava sobre la lluita feminista. Normalment, els homes, quan han d’abordar aquests temes haurien de tenir una actitud molt més passiva i receptiva i no pas la d’intentar sentenciar amb veritats absolutes. Tant en Rafael López, ex del PP, com Roger Herédia, mosso d’esquadra i simpatitzant d’ERC, han ficat la pota.

Publicitat

Tot i que la pífia més notòria l’ha fet Herédia, quan intentava justificar el seu feminisme durant la tertúlia. Tal com es pot veure al vídeo, el mosso ha justificat el seu feminisme assegurant que “ajuda” a les tasques domèstiques de casa. Immediatament les dones de la taula, fins i tot la presentadora Helena García Melero, se li han tirat a sobre fins que ell mateix ha hagut de retractar-se.

En aquest cas li ha tocat a Herédia però són molts els homes que encara els falta fer un canvi de “xip mental” a l’hora d’afrontar els seus propis micromasclismes i adonar-se’n dels privilegis dels quals han gaudit pel sol fet d’haver nascut homes.

Et pot interessar  Aragonès frega l'aprovat i el Govern rep una de les pitjors puntuacions abans d’unes eleccions al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut