Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Ridícul de la Fiscalia: no sap les hores ni les localitzacions dels vídeos que aporta

|

- Publicitat -

El judici farsa passa per una de les últimes fases: la prova documental. Però ho fa amb la raresa que es passen totes les imatges i vídeos de cop sense context ni preàmbul. Un fet preocupant després que molts testimonis portats per les acusacions mentissin sobre què va passar durant les seves actuacions. Un greuge per a les defenses que no van poder desmentir al moment el relat de molts policies i guàrdies civils.

Tot i això, el ridícul de la Fiscalia no minva. Durant diferents moments que s’han projectat a les pantalles del Tribunal Suprem espanyol els vídeos aportats per les acusacions, les defenses han interromput el visionat. Ho feien per a preguntar a la Fiscalia si coneixien l’hora dels fets o, directament, la localització. El Fiscal Moreno no ha sabut respondre en moltes ocasions creant rebombori a la sala.

Publicitat

Fins i tot, Marina Roig ha volgut impugnar unes imatges editades que mesclaven moments de la seu de la CUP amb votacions de l’1-O. El magistrat Manuel Marchena ha dit que les impugnacions es resoldran en una segona fase.

Aquí el moment:

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut