Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

VÍDEO | Ponsatí, sense embuts sobre els pactes amb el PSOE: “És el retorn definitiu dels partits independentistes a la política espanyola”

L'eurodiputada constata que "amb l'elit política que té ara l'independentisme no avançarem" i aposta per donar una oportunitat a forces alternatives

|

- Publicitat -

L’eurodiputada de Junts, Clara Ponsatí, ha carregat de nou contra el pacte del seu partit amb el PSOE. “És el retorn definitiu dels partits independentistes a la política espanyola”, ha afirmat a ‘Tot es Mou’ a TV3, afegint que “és un error”.

Així mateix, ha constatat el gir de JxCat, que era el partit que fins ara més s’havia negat de participar en la política espanyola. “Han aconseguit persuadir-los de què si va la pena donar una altra oportunitat a Espanya”, ha continuat, tot opinant que “a Espanya no li hem de donar més oportunitats”.

Publicitat

Preguntada per què hauria fet en les negociacions, Ponsatí ha deixat caure que “hauria mantingut el programa i que, per tant, hauria deixat que hi hagués unes altres eleccions“.

L’eurodiputada també ha considerat que cal donar “l’oportunitat” a forces alternatives per a un nou embat independentista. “Amb l’elit política que té ara l’independentisme no avançarem”, ha asseverat.

Et pot interessar  Joel Joan, el nou fitxatge de Ponsatí i Graupera per a la seva candidatura 'Alhora'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut