Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Plantofada de Fachín a ERC i JxCat: “Demà es barallaran per les despulles d’una autonomia”

|

- Publicitat -

Albano-Dante Fachín ha tornat a parlar clar i català avui durant la tertúlia del ‘Tot es mou’ de TV3. L’ex diputat al Parlament i ara líder de Som Alternativa ha fet una petita arenga durant una de les seves intervencions sobre el que està passant i el que passarà durant les pròximes hores.

Per una banda, ha reflexionat que la inhabilitació de Torra demostra que “la democràcia a Catalunya està suspesa” per part de l’Estat espanyol, que ha anat invalidant els vots dels catalans durant els últims anys amb les seves decisions judicials.

Publicitat

Per l’altra, ha estirat de les orelles a ERC i JxCat dient que “demà, és molt probable que tornem a veure que els partits es tornin a barallar per les despulles d’un poder autonòmic”. En aquest sentit, ha recordat que de cara la campanya electoral, no es podrà prometre res perquè “el govern autonòmic no serveix per a res”.

Per acabar, ha citat Julià de Jòdar, exdiputat al Parlament de la CUP, que afirma que l’única solució es troba al carrer.

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut