Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Pina se’n fot de les lesions dels policies: “Aquí tothom podria dir que té una lesió testicular!”

|

- Publicitat -

El lletrat de Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull, Jordi Pina, ha negat la rebel·lió i ha dit que el que es va produir a Catalunya no són “alçaments” sinó “manifestacions i protestes”. En l’informe final, ha defensat el dret dels ciutadans de protestar i ha afegit, fins i tot, que considera “necessari” protestar contra les decisions de jutges, com en el 20-S i 1-O. A més, ha carregat contra les tesis de la fiscalia de qualificar els fets com a “cop d’Estat” i ha dit que no existeix cap delicte en el codi penal.

Pina també ha negat la violència i ha dit que no es pot acreditar per “una cassolada o una escopinada” sinó que el delicte necessita “força armada i foc”. “La resistència passiva dels ciutadans és incompatible amb el concepte alçament públic de la rebel·lió”, ha dit.

Publicitat

De fet, per a desacreditar el fals relat de la fiscalia, ha fet burla de les lesions dels policies: “Aquí tothom podria dir que té una contusió testicular” i ha recordar que les acusacions no han pogut provar res “malgrat que tots els policies portessin una Go-Pro per a gravar-ho tot. Ni així ho poden demostrar!”.

Et pot interessar  SCC entra a fer campanya i demana al Suprem que investigui Puigdemont per blanqueig de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut