Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024

[Vídeo] Ofensiva de l’unionisme: Cs denunciarà Borràs per continuar comptant el vot delegat de Puig

|

- Publicitat -

“Cs no romandrà impassible veient com es vulneren els drets dels diputats del Parlament mentre Borràs valida els vots del senyor Puig”. Així s’ha pronunciat el portaveu del grup al Parlament, Carlos Carrizosa, per anunciar que presentaran una denúncia a Fiscalia per prevaricació contra la presidenta de la cambra catalana, Laura Borràs, per comptabilitzar el vot delegat de Lluís Puig. L’amenaça també va dirigida als altres membres de la Mesa.

En roda de premsa, Carrizosa ha tornat a demanar la dimissió de Borràs i ha avisat que si se li acumulen dues condemnes per prevaricació, se li pot complicar bastant el futur. De moment, la fiscalia veu prevaricació en la seva gestió al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILP).

Publicitat

Així mateix, ha carregat contra l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel, que s’ha presentat voluntàriament davant el Supremo. Carrizosa ha titllat de “burla” que l’independentisme la consideri una “exiliada” i ha bramat que és “grotesc” el que està passant.

Per Carrizosa, s’està arribant a “cotes d’insostenibilitat i de ridícul” que és “nefast” per a la classe política. I ha fet referència també al fet que el diputat de JxCat Francesc de Dalmases “amenaci” periodistes dient quines preguntes poden fer a Borràs. En aquest sentit, ha qualificat l’entorn de la presidenta del Parlament de “quasi mafiós”.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut