Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Marchena renya un testimoni i defensa la presencia de Vox al judici

|

- Publicitat -

Aquesta tarda ha continuat el judici farsa al Tribunal Suprem espanyol a Madrid. Segueixen desfilant pel banc dels testimonis diferents persones que van anar a votar l’1-O i que han estat cridats per la defensa.

El primer a declarar ha estat un personatge un xic estrafolari, Josep Miramon, que ha narrat com va anar a votar a Vilanova del Vallès, la seva població, tot just després de tenir cura de la seva mare. Fins i tot ha explicat que va anar un parell de cops a casa per a prendre un cafè amb llet.

Publicitat

Però el moment tens s’ha produït quan ha estat el torn de preguntes per part de Vox. Marimón ha volgut deixar clar que per motius morals no contestaria a la ultradreta que exerceix com a acusació particular.

El president de la sala, Manuel Marchena, ha tornat a fer ús del seu to més prepotent i dur per encarar-se al testimoni i l’ha renyat i obligat a callar. A més, ha defensat que el sistema jurídic permeti que un partit polític pugui tenir presència en un judici com a acusació particular. El testimoni s’ha vist humiliat per Marchena i ha hagut de contestar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut