Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Marchena protegeix el comandant de la Guardia Civil quan la defensa l’enganxa mentint

L'agent de la policia judicial es fa el milhomes: "Ens hem equivocat en un de quants, eh?"

|

- Publicitat -

Avui dilluns hi ha excepcionalment jornada del judici farsa contra el procés perquè dijous és festa a Espanya. El primer a declarar ha estat el comandant de la Guardia Civil i encarregat de fer els atestats i mà dreta de Tacito, el coronel de la benemèrita Daniel Baena.

Una vegada més, el relat de les acusacions es va teixint gràcies als testimonis dels cossos i membres de seguretat espanyols. És per això que l’advocada de la defensa de Jordi Sànchez, Ana Bernaola Lorenzo, ha volgut deixar constància davant el Tribunal que el comandant no recordava res a preguntes de la defensa però tenia totes les dades i detalls frescos a preguntes de les acusacions.

Publicitat

Així i tot, el president de la sala, Manuel Marchena, ha donat un cop de mà al testimoni i ha obligat a la defensa a seguir preguntant, fins i tot, quan se l’ha enxampat mentint sobre una reunió on a l’atestat assegura que Oriol Junqueras hi va assistir perquè estava convocat a l’agenda però en realitat no hi va anar. Així es justifica el comandant i així el salva Marchena:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut