Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Marchena força un recés després que el judici es converteixi en una escena dels Germans Marx

|

- Publicitat -

Lluís Corominas, que ha estat vicepresident del Parlament quan la presidència estava en mans de Carme Forcadell, ha acudit avui al Tribunal Suprem espanyol a declarar al judici farsa.

La seva condició com a testimoni era especial perquè té una causa oberta, també pel procés, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. És per aquest motiu que, si ho desitjava, Corominas podia no declarar o, si decidia fer-ho, rebutjar certes preguntes que afectin la seva estratègia de defensa.

Publicitat

Durant l’interrogatori de la Fiscalia de l’Estat, l’advocat de la seva defensa, Javier Melero, que també defensa Joaquim Forn, ha interromput les preguntes. A partir d’aquí s’ha produït una situació burlesca plena de confusió. El president de la sala, Manuel Marchena, ha pensat que el testimoni ja no responia a cap més pregunta malgrat les insistències del Fiscal. D’altra banda, Coromines ha acceptat renunciar al testimoni però Melero ha demanat que només refusés certes preguntes. Mentre això passava, Marchena ja enviava cap a casa al testimoni fins que, davant de tal desgavell, digne d’un guió dels Germans Marx, ha decidit fer un recés al judici perquè l’advocat i Coromines poguessin coordinar-se.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut