Dijous, 22 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

[Vídeo] L’interrogatori a Forn evidencia el baix nivell de l’advocada de l’Estat

Joaquim Forn està declarant aquesta tarda al Tribunal Suprem pel judici farsa de l’1-O. A diferència d’Oriol Junqueras, Forn ha decidit respondre les preguntes de la Fiscalia i l’advocacia de […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 14/02/2019
L'advocada de l'Estat , Rosa María Seoane (esquerra)

Joaquim Forn està declarant aquesta tarda al Tribunal Suprem pel judici farsa de l’1-O. A diferència d’Oriol Junqueras, Forn ha decidit respondre les preguntes de la Fiscalia i l’advocacia de l’Estat.

Un cop el fiscal Fidel Cadena ha acabat, ha estat el torn de Rosa María Seoane, l’advocada de l’Estat. Durant els primers minuts de l’interrogatori, Seoane ha estat interrompuda en diferents ocasions tant pel jutge Manuel Marchena com per la defensa de Forn i fins i tot pel mateix acusat.

Tal com es pot veure en aquest vídeo, en un primer moment Seoane respon en primera persona una de les respostes de Forn dient “Jo sí que tindria problemes” en referència al fet que no es pot voler fer el referèndum i capitanejar els Mossos per aturar-lo.

Després, en el segon vídeo que adjuntem es pot veure com Seoane torna a ficar la pota. Primer perquè la seva pregunta no s’entén i el jutge Marchena ha d’explicar (fent d’advocat) què és el que Seoane vol preguntar. Però més endavant, la defensa de Forn posa de manifest que l’advocada de l’Estat s’inventa que hi ha hagut “percepció de perill” per a les persones que estaven dins la conselleria d’Economia el 20 de setembre.

Relacionats