Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

[Vídeo] L’escandalós gest de la fiscal Madrigal que demostra el pacte amb el testimoni de la Guardia Civil

Consuelo Madrigal es converteix per uns segons en una experta ventríloqua

|

- Publicitat -

El judici farsa no para d’oferir imatges que escandalitzarien qualsevol societat d’un Estat democràtic i de dret. La Fiscal Consuelo Madrigal torna a ser protagonista i no és la primera vegada que passa: ja es van poder observar les seves males arts a l’hora de conduir interessadament les declaracions de l’exministre d’Interior, Juan Ignacio Zoido, o com quan va intentar colar un fals tuit a Forcadell o, fins i tot, quan mostrar un anunci a la premsa escrita sobre els catalans que viuen fora de Catalunya i ho vinculava amb una campanya de vot exterior erròniament.

Doncs ara, Consuelo Madrigal, la Fiscal de l’Estat que més aporta al circ que s’està vivint dins el Tribunal Suprem, va voler emular la gran i casposa Mari Carmen y Doña Rogelia en un exercici ventríloc digne de Noche de Fiesta de TVE1.

Publicitat

En aquest vídeo es pot apreciar com Madrigal, tot i intentar tapar-se la boca matusserament i mirar nerviosa al jutge Manuel Marchena, reprodueix les paraules exactes que ha de dir el testimoni de la Guardia Civil “esa calle era una ratonera”.

Senyoria, no hi ha més preguntes.

Et pot interessar  Fernández vol mantenir a tot preu la Guàrdia Civil i la policia espanyola a Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut