Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Les llàgrimes d’un emocionat Cuixart en tornar a entrar al despatx d’Òmnium

|

- Publicitat -

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, va fer una crida ahir divendres a la “unitat” i a pressionar als polítics perquè “escoltin la veu de la ciutadania” per lluitar per millorar la societat catalana. Durant un acte festiu coincidint amb l’arribada de Cuixart a la seu d’Òmnium per primer cop d’ençà que va entrar a la presó per l’1-O, el líder independentista ha dit que “junts som imparables” i que no hi ha “ningú que ho aturi”. El president d’Òmnium ha agraït l’escalf de la societat i ha apuntat que ha estat un “orgull enorme” i una “alegria immensa” haver estat a la presó, i seguir-hi estant, per defensar “la democràcia i la llibertat”. Ha reivindicat exercir “drets fonamentals” davant les “lleis injustes”.

Llàgrimes al despatx

Publicitat

Cuixart no va poder evitar emocionar-se un cop va entrar al despatx de la presidència d’Òmnium. Tal com es pot veure al vídeo penjat per la mateixa entitat a les xarxes, el pres polític se li escapa un plor que barreja i mostra en uns pocs segons la il·lusió i frustració d’una persona innocent que ha estat empresonada per la venjança d’un estat repressor. Malgrat tot, Cuixart es sobreposa i acaba saludant als concentrats des de la finestra.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut