Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

VÍDEO | L’alumnat de la UIB i els d’FP tindran gratuïtat en el transport públic a Mallorca

|

- Publicitat -

Nova mesura econòmica pels joves a Mallorca. L’alumnat tant universitari, com de batxillerat i de Formació Professional viatjaran de franc a tota la xarxa del TIB. És una nova mesura anunciada per la presidenta del Govern, Francina Armengol aquest dijous després de reunir-se a la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb el Consell de Govern de la UIB.

La iniciativa implicarà la creació d’una nova modalitat de la targeta intermodal i que serà per sempre. El cost de la mesura és de 500.000 euros i es preveu que es beneficiïn 45.000 estudiants. A més, el Govern assumirà el pagament total de les matrícules universitàries dels estudiants amb rendes familiars inferiors a 52.000 euros i individuals de 33.000 euros. Uns 6.000 estudiants de les Illes es podran beneficiar del retorn del 100% de les taxes universitàries en les primeres matrícules i del 50% en la segona.

Publicitat

La mesura, forma part del paquet d’escut social al qual la Comunitat destinarà 200 milions d’euros, al Consell de Govern de la UIB. Des del Govern calculen que serà una inversió d’entre 5 i 6 milions d’euros.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut