Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

[Vídeo] L’acudit d’Ustrell sobre l’exhumació de Franco que farà enrabiar l’unionisme

|

- Publicitat -

Ricard Ustrell, presentador del programa dels migdies de TV3, ‘Planta Baixa’, ha seguit avui en directe l’exhumació de la mòmia del dictador Francisco Franco.

Publicitat

L’Estat ha realitzat un autèntic dispositiu (amb fins i tot dos helicòpters militars, per si un fallava), per a realitzat el trasllat del cos fred fins al cementiri madrileny de Mingorrubio.

En una connexió en directe, després de veure les imatges del trasplantament en helicòpter, Ustrell a fet el següent acudit: “A Franco l’enterraran al mateix cementiri on hi ha sepultat Carrero Blanco. Un va marxar volant i l’altre hi arribarà volant”.

Cal recordar que l’Audiència Nacional va condemnar a presó Cassandra Vera, activista transsexual, per haver fet un parell de tuits d’humor sobre el qui havia de ser el successor del dictador i que va ser assassinat per ETA amb una explosió que va catapultar el cotxe del militar fins al terrat de l’edifici del davant.

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió