Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

VÍDEO | La neu enfarina Collserola, la costa i el prelitoral de Catalunya

|

- Publicitat -

El fred hivernal ha tornat, i aquesta vegada ho ha fet acompanyat d’una nevada que, durant la nit, ha enfarinat diversos pobles de Catalunya. Collserola, pobles de la costa i del prelitoral s’han vist sorpresos per una fina capa de neu que ho ha cobert tot, un fenomen que feia anys que no passava.

Així, ha caigut neu al delta del Llobregat, i ha agafat més força a les parts elevades de Gavà i Viladecans, on s’han acumulat dos o tres centímetres de neu. La nevada s’ha desplaçat també fins al Camp de Tarragona, deixant una capa molt fina a cota zero. A Collserola i al Tibidabo s’han acumulat uns cinc centímetres de neu. També ha caigut neu a la part central de Catalunya, a diversos municipis del Bages i l’Anoia.

Publicitat

Malgrat la sorpresa i les ganes de neu, la nevada a cotes tan baixes també ha tingut afectacions a les carreteres. En aquests moments, dur cadenes o rodes de contacte és obligatori a la C-28, a Port de la Bonaigua, i a la C-142b, a Pla de Beret. D’altra banda, han quedat tallades a la circulació la carretera BV-4031, a Coll de la Creueta, i la BV-4024 al Xalet Coll de Pal fins al final de la via, així com la carretera de l’Arrabassada, a Barcelona.

Et pot interessar  La 27a edició del DocsBarcelona qüestiona "els colonialismes històrics" i crea una secció de suport al talent català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut