Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

VIDEO | La Marató supera ja els 700.000 euros en donatius per la salut sexual i reproductiva

La Marató d'aquest any pretén "trencar tabús" i eliminar l'estigma que pateixen les persones amb malalties sexuals i reproductives

|

- Publicitat -

La jornada solidària de la Marató de TV3 ha assolit ja més de 700.000 euros fruit de donatius de milers de catalans i catalanes, en favor de la salut sexual i reproductiva. El marcador ha arribat fins als 705.470 euros a les dues de la tarda, després d’un matí ple de centenars d’activitats arreu de Catalunya que col·laboren amb la iniciativa, així com d’hores de programació especial dedicada a sensibilitzar i divulgar sobre la causa.

El tret de sortida de la Marató l’ha donat el periodista Roger Escapa, presentador d”El Suplement’, a les vuit del matí des de l’estudi de Catalunya Ràdio, juntament amb la presidenta de la CCMA Rosa Romà. La presidenta de 3Cat, Rosa Romà, ha destacat que la 32a edició és molt femenina, però “també va molt amb els homes i està enfocada en el concepte de la masculinitat”. “Volem trencar tabús i volem que tots puguem parlar de disfunció erèctil i de malalties que, tot i que pateixen les dones, també afecten els homes”, ha dit.

Publicitat

Escapa, per la seva banda, ha apuntat que aquesta Marató “Aquesta Marató serà una combinació de divulgació i solidaritat. Siguem solidaris. Fem-ho per aquells que estimem, pels que ja no hi són i pels que vindran”. Durant tot el dia, es podran fer donatius trucant al 900215050, a través del Bizum al 33333, a caixers automàtics o per transferència bancària.


Les set hores de programació d’’El Suplement’ tindran continuïtat durant tot el dia amb programes especials a Catalunya Ràdio i amb l’emissió de La Marató a TV3 fins a la matinada. A més, la gran novetat d’aquest any és l’espai jove del Fòrum de Barcelona, que s’ha posat en marxa a les 10.00.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut