Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] Junqueras passeja per Sant Vicenç dels Horts 3 anys després

|

- Publicitat -

L’exvicepresident de la Generalitat i líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha arribat aquest divendres al seu municipi, Sant Vicenç dels Horts (Barcelona), per primera vegada amb el tercer grau, i ha dit als veïns que l’han rebut: “Me’n vaig a casa, que fa tres anys que m’esperen”.

Ha passejat des de l’entrada de la localitat fins a la plaça de la Vila, on hi ha l’Ajuntament, acompanyat d’unes 20 persones que portaven pancartes amb el lema ‘Benvingut, Oriol’.

Publicitat

A la plaça, decorada amb torxes i pancartes amb la seva cara, l’han rebut unes 400 persones, i uns veïns li han lliurat un ram de flors grogues.

Durant el passeig, diversos veïns l’han saludat i aplaudit des dels balcons, i també l’han acompanyat un grup de motards independentistes.

En arribar al municipi en la seva primera sortida de presó amb el tercer grau, ha publicat a Twitter una foto d’ell al costat del missatge “Gràcies vicentins i vicentines!”.

Et pot interessar  Junqueras avisa que la corrupció serà "línia vermella" per pactar amb el PSC si es demostren vincles entre Illa i Koldo
Publicitat

Opinió

Minut a Minut