Edició 2193

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de juliol del 2024
Edició 2193

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de juliol del 2024

[Vídeo] Jordi Pesarrodona renuncia a tots els càrrecs polítics que té amb ERC

|

- Publicitat -

El represaliat polític i fins ara regidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorrada ha anunciat amb un vídeo que renuncia a tots els seus càrrecs polítics que actualment té amb ERC: la regidoria i el conseller comarcal del Bages, segons ha pogut saber en primícia La República.

Publicitat

Pesarrodona explica que se sent incòmode per la seva veu crítica amb el partit i per això deixa els càrrecs: “ara la meva posició em deixa amb molta més llibertat i ara sóc activista de poble”.

Recorda que ell ha patit l’embat de l’Estat espanyol i que els familiars ho pateixen en silenci, qui descriu com les autèntiques víctimes de la repressió i apunta que, tot i que no són hores de retrets, moltes vegades “els represaliats polítics no hem rebut el suport que esperàvem de certes persones”.

Tot i que “no estripa el carnet” explica que està a favor de la proposta d’Albano Dante Fachín d’un Front Unitari que considera que seria “ser molt forts”.

Explica que la darrera ponència política d’ERC aprovada no s’està acomplint i demana al partit que “torni als seus orígens” i a escoltar les bases.

Tot i la contundència del missatge volgut recordar la seva estima pel president del partit, Oriol Junqueras.

Et pot interessar  Rufián demana "respecte" pels menors no acompanyats i retreu que "no són paquets d'Amazon"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut