Diumenge, 5 de febrer de 2023 - Edició 1655
La República

[Vídeo] Jordi Pesarrodona renuncia a tots els càrrecs polítics que té amb ERC

“La meva comoditat com a càrrec electe no era molt gran per la meva posició crítica amb el partit”

Redacció 28/09/2019
Jordi Pesarrodona, pallaso i regidor d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada / ACN

El represaliat polític i fins ara regidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorrada ha anunciat amb un vídeo que renuncia a tots els seus càrrecs polítics que actualment té amb ERC: la regidoria i el conseller comarcal del Bages, segons ha pogut saber en primícia La República.

Pesarrodona explica que se sent incòmode per la seva veu crítica amb el partit i per això deixa els càrrecs: “ara la meva posició em deixa amb molta més llibertat i ara sóc activista de poble”.

Recorda que ell ha patit l’embat de l’Estat espanyol i que els familiars ho pateixen en silenci, qui descriu com les autèntiques víctimes de la repressió i apunta que, tot i que no són hores de retrets, moltes vegades “els represaliats polítics no hem rebut el suport que esperàvem de certes persones”.

Tot i que “no estripa el carnet” explica que està a favor de la proposta d’Albano Dante Fachín d’un Front Unitari que considera que seria “ser molt forts”.

Explica que la darrera ponència política d’ERC aprovada no s’està acomplint i demana al partit que “torni als seus orígens” i a escoltar les bases.

Tot i la contundència del missatge volgut recordar la seva estima pel president del partit, Oriol Junqueras.