Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Jordi Pesarrodona renuncia a tots els càrrecs polítics que té amb ERC

|

- Publicitat -

El represaliat polític i fins ara regidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorrada ha anunciat amb un vídeo que renuncia a tots els seus càrrecs polítics que actualment té amb ERC: la regidoria i el conseller comarcal del Bages, segons ha pogut saber en primícia La República.

Pesarrodona explica que se sent incòmode per la seva veu crítica amb el partit i per això deixa els càrrecs: “ara la meva posició em deixa amb molta més llibertat i ara sóc activista de poble”.

Publicitat

Recorda que ell ha patit l’embat de l’Estat espanyol i que els familiars ho pateixen en silenci, qui descriu com les autèntiques víctimes de la repressió i apunta que, tot i que no són hores de retrets, moltes vegades “els represaliats polítics no hem rebut el suport que esperàvem de certes persones”.

Tot i que “no estripa el carnet” explica que està a favor de la proposta d’Albano Dante Fachín d’un Front Unitari que considera que seria “ser molt forts”.

Explica que la darrera ponència política d’ERC aprovada no s’està acomplint i demana al partit que “torni als seus orígens” i a escoltar les bases.

Tot i la contundència del missatge volgut recordar la seva estima pel president del partit, Oriol Junqueras.

Et pot interessar  El Govern aprova la llei de l'Estatut dels Municipis Rurals perquè es tramiti al Parlament la pròxima legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut