Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Fachín a la cara del jutge Barrientos: “Aquesta sala està presidida per un retrat d’un rei corrupte”

|

- Publicitat -

L’exdiputat de CSQP al Parlament de Catalunya i ara líder de Som Alternativa, Albano Dante Fachin, no li ha tremolat el pols a l’hora de declarar com a testimoni cridat per la defensa de Mireia Boya al TSJC al judici farsa contra els membres independentista s de la mesa de la cambra catalana de l’anterior legislatura.

Fachin s’ha presentat “periodista especialitzat en sanitat i la corrupció de la monarquia”. Duant el seu discurs, on també ha recordat que el programa electoral de CSQP el 2015 recollia el dret a fer un “procés constituent no subordinat a Espanya”, ha recordat que va ser lògic “ocultar el vot” perquè ara s’estava jutjant aquella votació.

Publicitat

A més, tot i que ell mateix ha dit que no li han deixat dir “gaire cosa més” ha dit a la cara del jutge Jesús Maria Barrientos que la sala del TSJC que ell presidents hi ha “un retrat d’un rei corrupte”. Aquí el moment:

Et pot interessar  Erra envia una carta al TSJC de "disconformitat" per la coincidència del judici de Jové amb el ple del Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut