Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] El discurs de Forcadell que enfurismarà els seus repressors: “Visca la República catalana!”

|

- Publicitat -

Carme Forcadell, la presidenta del Parlament engarjolada per la repressió espanyola contra els catalans, ha recordat en un vídeo que avui fa 5 anys que va ser elegida presidenta del Parlament.

Des d’un espai obert, al·legòric de la llibertat que ara no té per la decisió de la justícia espanyola amb set de venjança, Forcadell ha gravat un missatge que posarà nerviós els seus repressors.

Publicitat

La represaliada torna a defensar la seva gestió com a màxim responsable de la cambra catalana: “No podem permetre que la censura entri al parlament, no ha de ser un òrgan censor. En un Parlament s’ha de poder parlar de tot, l’únic límit per al debat ha de ser el respecte als drets humans”.

Així mateix, sense por, ho torna a fer: “Deixeu-me acabar amb les mateixes paraules que dir quan vaig ser elegida presidenta del Parlament: visca la democràcia, visca la sobirania popular i visca la república catalana”.

Forcadell recorda que exercir el seu càrrec “va ser un honor i un orgull” tot i que d’aquests 5 anys que han passat “n’he passat més de la meitat a la presó”.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut