Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

[Vídeo] El discurs de Forcadell que enfurismarà els seus repressors: “Visca la República catalana!”

|

- Publicitat -

Carme Forcadell, la presidenta del Parlament engarjolada per la repressió espanyola contra els catalans, ha recordat en un vídeo que avui fa 5 anys que va ser elegida presidenta del Parlament.

Publicitat

Des d’un espai obert, al·legòric de la llibertat que ara no té per la decisió de la justícia espanyola amb set de venjança, Forcadell ha gravat un missatge que posarà nerviós els seus repressors.

La represaliada torna a defensar la seva gestió com a màxim responsable de la cambra catalana: “No podem permetre que la censura entri al parlament, no ha de ser un òrgan censor. En un Parlament s’ha de poder parlar de tot, l’únic límit per al debat ha de ser el respecte als drets humans”.

Així mateix, sense por, ho torna a fer: “Deixeu-me acabar amb les mateixes paraules que dir quan vaig ser elegida presidenta del Parlament: visca la democràcia, visca la sobirania popular i visca la república catalana”.

Forcadell recorda que exercir el seu càrrec “va ser un honor i un orgull” tot i que d’aquests 5 anys que han passat “n’he passat més de la meitat a la presó”.

Et pot interessar  La reforma del Codi Penal fa que el Suprem arxivi els recursos contra els indults de Forcadell, Forn i Rull
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió