Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Cuixart: “Senyories, ho tornaria a fer i no me’n penedeixo de res”

|

- Publicitat -

El president d’Òmnium Cultural i pres polític jutjat al judici farsa al Tribunal Suprem espanyol ha tornat a donar una lliçó de coherència i compromís amb el país durant les últimes paraules a la sala abans que acabi avui el procés.

Un discurs acompanyat d’alguna anotació que ha estat una oda a la democràcia i a la defensa dels drets fonamentals dels ciutadans, siguin d’on siguin.

Publicitat

Jordi Cuixart ha dit acceptat que va fer crides a la mobilització permanent i ha aprofitat els micròfons del TS per tornar-ho a fer. També ha dit que el que va passar l’1-O és “una desobediència en tota regla” perquè “quan una població l’exerceix mostra el compromís amb la societat i això és un acte de coherència i responsabilitat que no mereix cap retret”.

Cuixart també ha advertit: “si la violència policial no va poder acabar amb la voluntat de milers de persones de votar l’1-O no podrà acabar amb els anhels d’aconseguir el dret a l’autodeterminació”.

Cuixart ha acabat dient que “ho tronarem a fer” i que està convençut que així serà: “pacíficament, cívicament i amb tota la determinació del món”.

 

Et pot interessar  Illa demana que l’acusació per terrorisme contra Puigdemont “no condicioni” l’aprovació de la llei d’aministia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut