Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Costa va denunciar irregularitats amb les llicències: “Se m’acusava d’atacar injustament els funcionaris”

|

- Publicitat -

L’exvicepresident de la cambra, Josep Costa, ha acudit al programa FAQS —Preguntes freqüents— de TV3 per parlar sobre el recent escàndol de les llicències per edat del Parlament.

“Era un secret ben guardat. Si als que hem estat a la Mesa ens ho han amagat, em crec també que ho hagin amagat a la premsa”, contesta el convidat quan la presentadora Cristina Puig li pregunta si està sorprès per l’opacitat a la cambra.

Publicitat

Pel que fa a si va intentar denunciar-ho d’alguna manera, Costa parla sense embuts. En diverses ocasions, va comunicar a la Mesa i al president les situacions dubtoses que observava, obtenint una desconcertant resposta. “Se m’acusava d’atacar injustament els funcionaris”, assegura.

L’antic vicepresident del Parlament critica la manca de rendiment de comptes per part dels alts funcionaris, tot i estar-hi obligats. “Vaig entrar sense saber res i vaig acabar el meu mandat sabent moltes coses, però cap per canals oficials”, afirma.

Fa poc, Costa va encendre les xarxes recordant que ell havia demanat el cessament del secretari general del Parlament, Xavier Muro, “per manca de transparència i pèrdua de confiança en la seua gestió econòmica”. Ara, a Preguntes freqüents exposa que l’atorgament de les llicències el feia el secretari general i “mai va informar ningú de quantes en donava”.

 

Et pot interessar  El Constitucional treu les urpes contra la ILP per declarar la independència aprovada al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut