Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Consuelo Madrigal hi torna: enganxada amb les mans a la massa falsificant una prova

Andreu Van den Eynde la deixa en evidència davant de tota la sala

|

- Publicitat -

Aquesta tarda, Olga Solanas ha declarat al Tribunal Suprem en qualitat de testimoni. Ho feia per ser publicista i haver col·laborat amb la Generalitat quan es va fer la propaganda del Referèndum de l’1-O.

Durant el torn de la Fiscalia de l’Estat, Consuelo Madrigal, que ja col·lecciona un grapat de ficades de pota durant el judici, ha volgut mostrar un anunci a la premsa escrita sobre els catalans que viuen fora de Catalunya i ho vinculava amb una campanya de vot exterior. La fiscal Madrigal ha assegurat que al peu de l’anunci es feia una referència explícita a la votació de l’1-O. Per una banda, la testimoni ha assegurat que la seva tasca no era ni el contingut ni la creativitat sinó gestionar els espais publicitaris, per tant, la prova ja no tenia validesa.

Publicitat

Però, a més, l’advocat de la defensa Andreu Van den Eynde, ha volgut fer constar en acte que a l’anunci mostrat per la Fiscalia no hi havia cap referència al referèndum tal com sí que havia afirmat Madrigal. Un nou error… intencionat?

Et pot interessar  L'Audiència de Tarragona rebaixa la condemna a Masagué pel cas de les guinguetes de Torredembarra
Publicitat

Opinió

Minut a Minut