Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Confusió a la seguretat privada del Camp Nou sobre si requisar o no les pancartes de Tsunami

|

- Publicitat -

La República ha pogut saber que, un cop s’han obert les portes al Camp Nou, alguns dels membres de la seguretat privada del Barça han començat a requisar les cartolines que el Tsunami Democràtic ha repartit a la prèvia del partit a les desenes de milers de concentrats.

Resulta que, segons testimonis a les portes d’accés, en un primer moment els membres de seguretat han començat a requisar les cartolines i de cop han rebut l’ordre de no fer-ho generant confusió entre els agents i els ciutadans que volien entrar. Segons ha explicat un testimoni a La República, després d’uns dubtes ell i els seus acompanyants sí que han pogut entrar amb les cartolines de Tsunami.

Publicitat

Tsunami ha fet una crida a gravar aquells agents que no deixin entrar els ciutadans al Camp Nou amb les pancartes que ha repartit i compartir les imatges a la xarxa. El que sí que fan tirar són les caretes de Messi i s’estan revisant, fins i tot, l’interior dels entrepans.

En aquest vídeo es pot veure el moment que s’han obert les portes d’accessos al Camp Nou:

Et pot interessar  El periodista Jesús Rodríguez i l'empresari Josep Campmajó s'exilien a Suïssa per la investigació del Tsunami Democràtic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut