Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

[Vídeo] Centenars de persones es concentren a plaça Urquinaona un any després de la sentència del procés

|

- Publicitat -

Unes 400 persones segons l’Ajuntament de Barcelona s’han concentrat a les vuit del vespre a la plaça Urquinaona quan fa un any de la sentència del Tribunal Suprem contra els líders del procés independentista català, que va comportar penes de fins a 13 anys de presó per sedició. Els concentrats, que responien a la crida dels CDR, han tallat algun carrer proper i després han baixat per Via Laietana entonant consignes com ara ‘1 d’octubre, ni oblit ni perdó’.

Publicitat

Al capdavant de la manifestació, una pancarta amb la inscripció ‘La independència es guanya al carrer’. De camí, alguns dels manifestants han arrencat banderes espanyoles que han anat trobant i n’han cremat alguna. Més enllà d’això, l’acte transcorre sense incidències destacables.

Entre els manifestants s’ha pogut veure alguna cara destacada del moviment sobiranista com la de Roger Español, que l’1 d’octubre del 2017 va perdre un ull per l’impacte d’una bala de goma disparada per la Policia Nacional en el marc del referèncum d’autodeterminació.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió