Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Carod-Rovira avisa ERC: “Hi ha pocs temes que el PSOE es pugui avenir a negociar”

|

- Publicitat -

Josep Lluís Carod-Rovira, exvicepresident de la Generalitat i històric polític d’Esquerra Republicana, ha avisat avui al seu expartit durant la tertúlia de ‘Els Matins’ de TV3 sobre el perill d’acceptar una taula de negociació amb el PSOE a canvi d’investir Pedro Sánchez.

L’expresident d’ERC ha assegurat que “hi ha pocs temes que el PSOE es pugui avenir a negociar” si finalment s’accepta dur la taula de negociació. Ha argumentat que, fins i tot, és la dreta qui s’atreveix més a parlar de la territorialitat de l’Estat: “amb els socialistes pots parlar d’altres coses però no de la sobirania nacional espanyola”.

Publicitat

Ha recordat que els millors avenços de l’autonomia es van fer amb el Gobierno d’Aznar i ha refrescat la memòria als telespectadors: “només ell va definir ETA com un moviment d’alliberació nacional, si ho hagués fet algú d’esquerres se l’hauria menjat”.

També ha fet referència el perfil ultra que hi ha dins del PSOE i que farà impossible una negociació “El president de Castella i Lleó vol fitxar Inés Arrimadas”.

Aquí el moment:

Et pot interessar  La majoria independentista al Parlament perilla: el CEO situa el PSC com a guanyador amb 35-42 diputats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut