Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

[Vídeo] Carod-Rovira avisa ERC: “Hi ha pocs temes que el PSOE es pugui avenir a negociar”

“Amb els socialistes pots parlar d’altres coses però no de la sobirania nacional espanyola”

Redacció
Redacció 26/11/2019

Josep Lluís Carod-Rovira, exvicepresident de la Generalitat i històric polític d’Esquerra Republicana, ha avisat avui al seu expartit durant la tertúlia de ‘Els Matins’ de TV3 sobre el perill d’acceptar una taula de negociació amb el PSOE a canvi d’investir Pedro Sánchez.

L’expresident d’ERC ha assegurat que “hi ha pocs temes que el PSOE es pugui avenir a negociar” si finalment s’accepta dur la taula de negociació. Ha argumentat que, fins i tot, és la dreta qui s’atreveix més a parlar de la territorialitat de l’Estat: “amb els socialistes pots parlar d’altres coses però no de la sobirania nacional espanyola”.

Ha recordat que els millors avenços de l’autonomia es van fer amb el Gobierno d’Aznar i ha refrescat la memòria als telespectadors: “només ell va definir ETA com un moviment d’alliberació nacional, si ho hagués fet algú d’esquerres se l’hauria menjat”.

També ha fet referència el perfil ultra que hi ha dins del PSOE i que farà impossible una negociació “El president de Castella i Lleó vol fitxar Inés Arrimadas”.

Aquí el moment: