Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

[Vídeo] Borràs veu “perfectament possible que Junts deixi el Govern”

|

- Publicitat -

La presidenta de Junts, Laura Borràs, veu “perfectament possible que Junts deixi el Govern”. “Nacionalment, els compromisos no s’estan complint”, s’ha queixat Borràs en una entrevista a ‘Cafè d’idees’ de ‘La 2’ de TVE.

En la mateixa línia que s’ha expressat el secretari general de Junts, Jordi Turull, aquest matí a ‘El Món a RAC1’, Borràs ha reclamat una direcció estratègica de l’independentisme i ha afegit que tampoc s’estan complint els acords sobre la taula de diàleg ni sobre la unitat d’acció a Madrid.

Publicitat

Amb tot, la presidenta ha assegurat que no demana noves eleccions, sinó “que es compleixi l’acord de Govern”. “Si algú es nega a què hi pugui haver un espai on es coordini aquesta estratègia, és que no vol que l’estratègia conjunta avanci”, ha subratllat Borràs.

Trias, un alcalde per ser “rescabalat”

La presidenta suspesa del Parlament també ha opinat sobre l’alcaldia de Barcelona, on creu que només Junts pot suposar un canvi. “Xavier Trias m’agrada com a alcalde”, ha afirmat, tot recordant que va ser apartat pel joc brut de l’Estat. “La gent sent que va ser apartat amb males arts”, ha assegurat Borràs afegint que el poble el vol “rescabalar”.

Et pot interessar  Trias no descarta governar amb el PSC si Junts no guanya el 12-M: "Veurem, a la vida tot pot canviar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut