Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Borràs intimida el grup de C’s amb una intervenció en defensa de la cultura

La consellera frena la demagògia de Carrizosa i les males formes d'Arrimadas en sec

|

- Publicitat -

Si el portaveu de Ciudadanos, Carlos Carrizosa, es pensava que tindria un estira-i-arronsa plàcid amb Laura Borràs, ha sortit, com diria aquell, escaldat. La consellera de Cultura, interpel·lada pel “boicot” que va fer el Govern no assistint als premis Planeta, no ha escatimat recursos per recordar-li que a Catalunya hi ha una “vida cultural extremadament rica i diversa cada dia”. Motiu pel qual, afegeix, “per assistir a un (acte) en deixem d’assistir a un altre”.

Publicitat

Lluny de defugir la pregunta sobre el “boicot”, Borràs ha recordat que el mateix dia que hi havia els premis Planeta ella era a la Biblioteca Nacional per promocionar les dones escriptores catalanes i de la literatura universal: “Pot recriminar que no anés a un, però no en deixava d’anar. Donava continuïtat a les polítiques culturals en les quals creiem, en la visibilitat i difusió de les dones escriptores”. En aquest sentit, afegeix, “segurament li sembla que faig poca feina, he fet un llistat de tots els actes on he assistit, en 128 dies de govern, he descomptat 15 de vacances, he assistit a 140 a 43 localitats i a tres Estats diferents. La veritat és que voldria molt trobar-los, he trobat molts diputats d’altres grups, però a vostès no els trobo”.

En el torn de rèplica, Carrizosa ha recuperat al manifest Koiné, text que la consellera li ha recomanat que consultin, “no parlin del manifest si no l’han llegit”. És en aquell moment quan, davant les constants interrupcions de la cap de l’oposició, Inés Arrimadas, Borràs es dirigeix directament a ella per etzibar-li, “ep, li importa escoltar-me? Estic contestant. Gràcies”.

Et pot interessar  El Suprem desestima el recurs del Parlament contra la decisió de la JEC de retirar l’escó a Borràs
Publicitat

Opinió

Minut a Minut