Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

[Vídeo] Borràs des de la tribuna: “No podem votar en contra de Catalunya i a favor de la repressió”

|

- Publicitat -

La diputada de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha tingut tres minuts per a dirigir-se al ple d’investidura que farà president Pedro Sánchez amb els vots a l’abstenció d’ERC.

Durant la seva intervenció, no s’ha mossegat la llengua malgrat tenir un to més moderat. Per una banda, ha citat als republicans Carme Forcadell i també a Oriol Junqueras, que n’ha demanat la llibertat immediata. Condicions per a Borràs per a obrir el diàleg al PSOE.

Publicitat

Borràs ha recordat el cop judicial d’Europa a la justícia espanyola i també ha acabat reconeixent que JxCat “no pot votar en contra de Catalunya i a favor de la repressió”.

La diputada catalana ha demanat a la bancada socialista que “rectifiquin perquè són vostès els qui circulen en sentit contrari a la ruta del dret” i la portaveu de JxCat al Congrés, finalment, ha entregat a Sánchez la resolució del Parlament Europeu. Aquí el seu discurs íntegre:

 

Et pot interessar  Trias no descarta governar amb el PSC si Junts no guanya el 12-M: "Veurem, a la vida tot pot canviar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut