Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

[Vídeo] Alfred Bosch converteix un lapsus en una contundent clatellada a Cs

"Vostès són socis de Vox i això sí que és veritat!"

|

- Publicitat -

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, ha defensat la despesa que el Govern fa en Acció Exterior en una compareixença aquest dijous al Parlament per presentar els eixos del seu mandat.

Publicitat

Durant la seva intervenció, Bosch, ha explicat que “per cada euro que la Generalitat dedica en servei exterior, el ministeri d’Exteriors en dedica 100”. El conseller també ha reclamat a l’oposició donar suport als pressupostos del 2019 per “ser més solidaris” en cooperació internacional.

En un moment de la seva intervenció, quan s’ha dirigit als parlamentaris de Ciudadanos, el conseller ha tingut un lapsus i s’hi ha referit com a Vox. Quan li han recriminat l’error, l’ha convertit en una plantofada contra els unionistes radicals: “el que és real és el seu pacte amb Vox a Andalusia amb un partit d’ultradreta de la més rància d’Europa”. Bosch ha aprofitat per recordar alguns dels acords: “vostès pacten amb un partit que va en contra la llibertat de les dones”.

Et pot interessar  Junts lidera el Consell Comarcal de la Selva mentre ERC disminueix la seva força i Vox hi irromp per primera vegada
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió