Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Victor Alexandre no entén els catalans no independentistes: “Cal un nadó que els ho expliqui?”

|

- Publicitat -

L’escriptor Víctor Alexandre no ha pogut més i ha esclatat a Twitter amb una publicació que va camí dels 1.000 retuits i que supera els 2.000 likes.

El barceloní no entén els catalans que encara no han abraçat la idea que Catalunya necessita un Estat per a poder gaudir d’una millor vida i que els seus conciutadans visquin millor. I ho fa a través del conflicte a l’aeroport del Prat amb l’empresa Trablisa, de seguretat privada de la infraestructura, en vaga durant aquest cap de setmana.

Publicitat

Alexandre afirma que “el problema de l’Aeroport del Prat no es diu Trablisa, ni Aena, es diu Estat espanyol, un Estat que té una dèria: fer del Prat una pista més de Barajas”.

Després d’aquesta reflexió, compartida per a molts, afegeix que “l’única solució a tota dependència és la independència”. En acabat, es pregunta indignat: “Ho entenen, això, alguns catalans, o cal un nadó que els ho expliqui?”.

Et pot interessar  Bibliotecaris de Barcelona fan vaga per demanar més personal, millores laborals i mesures per garantir la conciliació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut