Divendres, 27 de novembre de 2020 - Edició 855
La República

Vergés carrega contra Millo pels suposats ferits de l’1-O: “Menteix”

Contundent rèplica de la consellera de Salut, Alba Vergés, al relat de l’exdelegat del Gobierno, Enric Millo, sobre el presumpte llistat de persones ferides durant les càrregues policials de l’1-O. […]

Joan Solé
Joan Solé 05/03/2019

Contundent rèplica de la consellera de Salut, Alba Vergés, al relat de l’exdelegat del Gobierno, Enric Millo, sobre el presumpte llistat de persones ferides durant les càrregues policials de l’1-O.

Vergés ha recuperat una piulada del 17 d’octubre del 2017 del Departament de Salut on recriminava a Millo que digués a Catalunya Ràdio que no havia vist els ferits de l’1-O perquè “Salut no m’ha donat la llista. L’he demanat”. Una sol·licitud que desmentia la conselleria: “Enric Millo, per quina via ha demanat a Salut el llistat de les persones ateses arran de les càrregues policials de l’1-O? Quan i com?”.

La consellera ha acompanyat la imatge amb: “Enric Millo menteix. En el judici farsa ha assegurat que Toni Comín no li va facilitar dades de les persones ateses per les càrregues de l’1-O. El 17 d’octubre del 2017 des de Salut vam preguntar a Millo quan i com havia demanat la informació. Mai vam obtenir resposta!”.

Relacionats