Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Valtònyc explota davant el desgavell independentista després de la inhabilitació

|

- Publicitat -

La manca d’unitat en el si de l’independentisme està quedant retratada un cop s’ha fet pública el que era una sentència ja escrita des de fa dies, la inhabilitació del MHP Quim Torra.

Un acord de mínims entre JxCat i ERC (que deixa de banda la CUP) i una manca de resposta coordinada entre partits, institucions, entitats i ciutadans, han fet que, a diferència de fa uns mesos, la gent no tingui clara la mobilització al carrer i si val la pena o no posar-hi el coll.

Publicitat

En aquest context, l’exiliat Josep Valtònyc, ha esclatat a les xarxes amb un dur tuit contra els partits independentistes. El raper buscat per la justícia espanyola per una cançó contra el Rei emèrit (ara fugat) ha dedicat una publicació a ERC i JxCat: “Segon president independentista que no acaba el seu mandat i aquí no hi ha full de ruta, ni acord entre partits i tots pensant en eleccions”.

Valtònyc afegeix: “Faria riure si no hi hagués gent que ha perdut un ull i ha menjat presó” o l’exili com el que ell mateix pateix. Per acabar, a més, fa mofa del diàleg amb l’Estat i s’inventa un arxiu de text amb el següent nom: “Spainsit&talk!_eldialeg_v2_definitiu_arasi_final4.doc”

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont afirma que la independència declarada és "legal i vigent" perquè el Parlament "no se n'ha desdit en sis anys i mig"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut